Totta mooses, on tätä tahkottukin. Eli eiliset Purinan kisat menivät sitten oikein mukavasti, tuomarina oli Hannele Pöysti.. ei kun Pörsti! Napattiin tosiaan se ykkönen, vuoden päätavoite saavutettu ja ollaan vielä alkukeväässä - ehkä uskalletaan siis haaveilla AVO1-tuloksestakin? No, ei mennä asioiden edelle, tässä pisteet "koottuine selityksineen":

Luoksepäästävyys 8: En yllättynyt, N otti pari askelta taaksepäin, mutta antoi kuitenkin koskea yms. Tuomari oli tavallista tarkempi tässä, yleensähän me ollaan saatu ysi.

Paikallamakuu 10: Mä en olisi kyllä kymppiä iskenyt, kun neiti lätsähti maahan hitaasti ja vinoonkin vielä. Lisäksi se suoristi rintamasuuntansa jossakin välissä. Mutta pysyi kuitenkin maassa ja pongahti hyvin takaisin perusasentoon - eikä ennakoinut, jes!

Seuraaminen kytkettynä 9: Oikein nättiä seuraamista Nugsilta, yllätyin suorastaan. Olihan se vähän väljää yms. (pikkuvikoja!), mutta ihan jees.

Seuraaminen taluttimetta 7: No tämä olikin sitten enemmän laamailua, kontakti putoili ja vikassa täykkärissä jäi haahuilemaan yleisöä kohti (liekö kuulunut jokin yllättävä ääni?), joten jouduin antamaan tuplakäskyn.

Liikkeestä maahanmeno 8: Mä en vieläkään tiedä mikä tässä meni pieleen, musta se oli kyllä kymppi tai ainakin ysi. Liekö sitten tuomari ottanut kaksoiskäskynä, kun käänsin aavistuksen päätäni vilkaistakseni, että painuihan se maate.. mun moka, varma liikehän tämä on, olisi pitänyt luottaa!

Luoksetulo 8: Tässä sama, ei mun mielestäni mitään vikaa, paitsi vino loppuperusasento, mutta eihän sen pitäisi laskea numeroa kahdella!

Liikkeestä seisominen 9: Ja vielä - en tiedä mistä tuo yksi pojo putosi, saattoi kyllä olla vähän hidas stoppi.

Estehyppy 9: Nätti hyppy, vaikka sitä ollaan treenattukin niin harvoin. Nugsteri kyllä liikahti pari askelta seiso-käskyn jälkeen.

Kokonaisvaikutus 8: Riehuin kuulemma liikaa liikkeiden välillä, josta tuomari joutui mulle sanomaankin, hahah. Ei siinä mitään, mutta kun tuon kanssa on pakko olla vähän yliampuva, että se kestää vireessä - ja hyvinpä kestikin!

Yhteensä siis 168 p., ALO1, oikeus avoimeen luokkaan ja sijoitus oli jotain 5./24. tmv. Tykkäsin koepaikasta ja järjestelyistä, sekä aikataulu oli hyvin pitävä ja jopa etuajassa. Kaikkein merkittävintä on se, että Ännän vire kesti läpi suorituksen suht hyvänä. Aivan mieletöntä! Nyt sitten kuono kohti AVO:a, liikkeet ovat periaatteessa teknisesti valmiita, mutta vaativat vielä hiomista.

- Mira & toko-Poro

PS. Illalla pieni tottelevaisuuspiski sai sitten herkutella maksalaatikolla ja nukkua sängyssä, hih...