Olen vähän kartoittanut viime päivinä, että millä mallilla nämä meidän AVO-liikkeet nyt sitten loppujen lopuksi ovatkaan. Paikallamakuu näkösuojassa on okei, samoin nouto. Kaukokäskytkin ovat ihan jees, mutta niitä voisi vielä hioa näyttävämmiksi tasajaloin tapahtuviksi vaihdoiksi. Hypyssä on vielä treenaamista (varmuutta), mutta perusidea on hanskassa. Eniten tekemistä on ehdottomasti luoksetulon pysäytyksessä, Ännä kun ei varsinaisesti hahmota vielä, että sen täytyy oikeasti stopata vauhtinsa ja vielä nopeasti.

Se on sanottava, että mä olen aivan järjettömän onnellinen, kun tuo pieni porokoiranpoikanen on jostakin löytänyt itselleen kauan sitten kadonneen moottorin tekemiseen. Siis se oikeasti nauttii tekemisestä ja draivi on jotain ihan ennennäkemätöntä. Sen kanssa on nykyään tosi hauskaa treenata.

Eilen otettiin vähän sisällä kaukoja, nämä ihan nättejä. Ulkona (omassa pihassa) aloiteltiin sitten työstämään sitä luoksetulon pysäytystä, mutta en oikein vielä tiedä, millä tekniikalla sitä lähtisi harjoittelemaan. Taakse heitettävä palkka (tässä yhteydessä nami, lelu ei aiheuttanut minkäänlaista jee-reaktiota vaan lähinnä jaa-kai-mä-sitten-haen-ton-lelun) voisi toimia, samoin taakse ennen liikettä laitettava palkka, jonne pysähdyksestä vapautus. Ideoita saa heitellä! Paikallamakuutakin tuli otettua, kerran nousi (kolistelin piilossa), mutta kävin palauttamassa murahtaen takaisin. Sitten onnistui.

Tänään sitten noutoja, ihan puukapulalla, aivan kymppejä. Hyvä Nugsi! Paikallamakuu myös loistava, samoin seuraaminen (jota likka tarjosi ihan itsekseen ja siitä naksuttelin). Päädyin sitten samalla hiomaan niitä käännöksiä - jättebra, plikka, takapään käyttö alkaa jo näyttää hiukan paremmalta! Pitäisi saada joku videoimaan sitä seuraamista, kun yläviistosta on vähän hankala katsoa, miltä se sitten oikeastaan näyttääkään. Treenattiin myös luoksaria, tänään saatiin jo parempia stoppeja! Tolpankierron kautta tuli eniten onnistumisia, sen avulla sitten varmaan jatkossakin harkataan.

- Mira & Porolainen