Koko päivän meitä piinannut sade oli kastellut hiekkasorakentän läpikotaisin, joten saatiin hyvää treeniä maahanmenoprinsessailujenkin suhteen. Tai niin mä kuvittelin, mutta likkahan on nyt juoksujen aikaan niin äijä, ettei paljon märkä maa kammoksuta. 

Alkuun lyhyt paikallamakuu, olin piilossa about kymmenen sekuntia. Tämä okei, palkkasin maahan. Kävin laittamassa maksalaatikon kuppiin kentän laitaan ja otin pari noutoa, pointtina vauhti myös takaisintullessa. Siinä kun on ollut nuorten SM:ien jälkeen probleemia, mutta nyt nopeutta saatiinkin kivasti. Palautuksiakin tein pari, toinen toisto oli nätti ja jätin nämä siihen. Sitten ylipitkät VOI:n kaket, m-i-m-i-s-m-s-i, ihan ylinätti sarja, kymppi! Näiden jälkeen jääviä, ei mitään ongelmia. Murheenkryynimme luoksetulo oli löysä, mutta parani muutamalla toistolla ja lopetin onnistuneeseen stoppiin (josta palkka kupille). Loppuosia pitäisi tehdä enemmän, niissä tuo tiputtaa usein raviin.

Koiran syödessä kävin vippaamassa pari esinettä metsikköön, molemmat pehmeitä. Ensin heitin lelun pusikkoon ja lähetin hakemaan, tämä hyvä, palautus tosin vähän hidas. Palkkasin namilla (virhe, olisi pitänyt leikkiä). Sitten aiemmin piilotetut, jotka tulivat hyvin, näistä sentään älysin palkata kunnon taisteluilla. Vikalla heitin patukan, hyvin tuli. Kaikki esineet olivat pienellä ja suht aukealla alueella, no problem, koira käytti hyvin nenää, joskin epäröi aavistuksen tarttua esineisiin.