Tänään tehtiin pienessä tihkusateessa vauhtitreeni, nythän on nimittäin viime päivät keskitytty pitkälti tekniikkaan. Olen ihan hurjan tyytyväinen, vire oli korkea ja työskentely vauhdikasta. Hiomisen alla olivat tänään ruutu, seuraaminen, luoksetulo ja kaukot.

Ruudussa on kyllä tapahtunut mieletöntä edistystä. Ensin lyhyeltä matkalta tyhjään, nämä nättejä. Sitten siirsin vähän, edelleen okei. Seuraavaksi muutin paikkaa reilusti ja lähetin täydeltä matkalta. Aluksi  Pari teki pari kertaa (hienot!) merkit vasempaan takakulmaan, kunnes kävin heittämässä targetin ruutuun ja oikea paikka löytyi. Pienensin alustaa ja jätin paikoilleen, tämäkin hieno. Seuraava tyhjä, upea vauhti, on se hieno!

Seuraamiset hienoja, mutta täykkäreissä possuili vähän, samoin oikealle käännöksissä. Tuli mieleen, ettei jääviä olla tehty aikoihin, pitäisi treenailla niitäkin! Luoksetulo (VOI) hieno, molemmat pysähdykset ihan sieviä, maahanmeno vähän hidas. Loppuperusasennon jätin tekemättä.

Kaukokäskyt ovat nyt kyllä aika kauhealla mallilla. Tuntuu välillä unohtavan käskyjen merkityksetkin, eikä pysy paikoillaankaan, vaan pakittaa ja etenee törkeästi. Mitäköhän näille nyt tekisi, pitää varmaankin ottaa aimo askel taaksepäin, jos ei lähde sujumaan.