Voittajasulkeiset jatkuvat. Eilen tosin käytiin agiliitelemässä Rauhiksella, helppoja pätkiä, pääpointtina vauhti. Mihinkään tykkimeininkiin ei päästy, mutta olen silti ihan tyytyväinen. Tänään sitten vähän tokoa kotipihassa.

Alkuun tunnaria. Ongelmanahan on ollut, että Nuga ryntää suoraan ottamaan ekan kohdalleen osuvan kapulan ja vaihtaa sen sitten omaan. Tämän poiskitkemiseksi ripottelin muutaman namin palikoiden sekaan, että pääsee suoraan haistelutyöskentelyyn ja unohtaa ylimääräiset häsläämiset. Hyvällä menestyksellä omat palautuivat kerta toisensa jälkeen, vaikka muutaman toiston jälkeen jätin namit pois. Jättebra! Pitää ottaa myös vähän kapulanpitoharjoituksia, N tuppaa järsimään, kun vire kohoaa. Sorvatulla tai laipallisellakaan esineellä se ei tätä tosin onneksi tee.

Noudot olivat hienoja, tehtiin ohjatun kapulalla. Kahdesti tuo jätti hyppäämättä, toisella näistä myös varasti. Muuten jees. Otettiin lisäksi pari AVO-hyppyä, no problem. Sitten sarjat kaukoja (m-s-m-i-s-i-m-s) reilun viiden metrin matkalta. Ekalla kerralla koira possuili viimeisessä vaihdossa, otin kokonaan pois liikkeestä ja aloitin alusta, nyt ei ongelmia. Aiemmasta epävarmuudesta ei siis ollut tietoakaan. Loppuun vähän luoksetuloja puunkierroista, kaksi maahanmenoa, yksi seisominen ja yksi läpijuoksu, kaikki makeita!