Sisätreeniä, ulkona on ollut koko päivän kaamea sade, eli jouduttiin jälleen kerran skippaamaan agilitytreenit. Sen sijaan tokoiltiin vähän keittiössä.

Tunnariin otin uuden oman palikan. Tänään Nugs osasikin ihan hienosti, vain kerran about viidestä toistosta sähläsi. Palautuksia pitää muuten harjoitella, kunhan itse haistelutyöskentely saadaan hiottua hyväksi. Likka nimittäin pyörittelee kapulaa suussaan ja jopa pureskelee, mitä ei ole tehnyt tavallisessa noudossa lainkaan. Liekö paineistumisesta johtuvaa käytöstä, kyseessä kuitenkin epävarma liike?

Kaket sitten eivät menneet ihan putkeen. Lyhyt välimatka (4 m), sitäkin pitäisi joskus lähteä pidentämään.. kunhan nyt ensin saadaan tekniikka kuntoon! Satunnaisia vaihtoja, naksuttelin välillä. Tuttu murheenkryyni m-s-m aiheutti jälleen kerran harmaita hiuksia. Päädyin kieltämään porsastelusta, josta paineistui (patosi kuitenkin yllättävän hyvin). Välillä pidin tauon, jonka jälkeen neiti jaksoikin taas hyvin ja lopetin onnistuneeseen sarjaan.

Seuraaminen hienoa ja tiivistä, askelsiirtymätkin okei. Vain peruuttelu oli rumaa, mutta parin toiston jälkeen hyvä. Vaatinee vahvistelua sekin.