Eli siis ahkeraa voittajaluokan treenaamista on ollut havaittavissa meillä päin. Yksittäisistä treeneistä en nyt viitsi höpöttää, joten laitetaanpa vähän liikekatsausta.

Paikallamakuu: Ei mitään ongelmaa.

Seuraaminen: Askelsiirtymät joka suuntaan alkavat olla tosi nättejä, peruuttaminen vaatii vielä hiomista. Pidempää kaavamaista seuruuta haluaisin edelleen tiiviimmäksi ja sitä työstettiinkin tänään, yllättävän hyvin tuloksin. Ehkä se siitä vielä paranee!

Liikkeestä istuminen: Tämähän treenattiin aikoinaan BH-kokeeseen kuntoon, mutta nyt on kyllä unohtunut pahemman kerran. Palautuu kuitenkin varmasti suht vähällä harjoittelulla mieleen.

Luoksetulo: Nätti, myös maahanmeno alkaa olla hanskassa.

Ruutu: Tässähän meillä on ne suurimmat ongelmat olleet, mutta nyt alkaa ilmeisesti jo hahmottaa oikeaa paikkaa ilman targettiakin. Loppuosaa ei ole vielä juurikaan tehty, paitsi ihan erillään kokonaisesta liikkeestä.

Hyppynouto: Hieno.

Tunnari: Ei mitenkään sievä. Tuntee kyllä käskyn, mutta toisinaan nappaa haistelematta ensimmäisen kohdalle osuvan kapulan suuhunsa. Tätä olen korjannut kieltämällä ja huolehtimalla, ettei eka ole ikinä oikea. Vaatii vielä paljon hiomista!

Kaukokäskyt: Toisinaan onnistuu hyvinkin, mutta joskus etenee lähinnä m-s-m -vaihdoissa. Vahvistelua, vahvistelua. Matka on vielä pidetty pääasiassa vajaana.