Viikonloppu vierähti mukavasti Järvenpäässä ja eilen käytiin myös Helsingin Purina Areenalla kisaamassa ykköstuloksen arvoisesti - kiva päätös tammikuulle. Pisteitä kerättiin kasaan 170, ja tuomarinahan toimi siis taasen Pörstin täti. 

Paikallamakuu 10: No problem.

Seuraaminen 6,5: Kamalaa! En tajua tätä kisaseuraamissyndroomaa, tosi väljää ja kontaktikin putoili ihan miten sattui.

Liikkeestä maahanmeno 9: Valmisteleva osuus oli yllättävän jees, mutta itse maahanmeno aavistuksen hidas.

Luoksetulo 8: Tämä mua harmittaa, kun mokasin itse. Ensinnäkin olisin voinut pysäyttää vähän aikaisemmin - ja sitten menin vielä jännityshuuruissani antamaan väärän käskyn eteentulossa ja koiraparka tuli ihan hurjan vinoon.

Liikkeestä seisominen 10: Hieno!

Nouto 9: Itse olisin antanut huonomman, otti huonon otteen kapulasta ja palautuksessa ravasi osan matkasta. Sama juttu siis kuin viime kokeessa, vaikka treeneissä tekee hyvin.

Kauko-ohjaus 8: Tarvitsi jostain ihmeen syystä ekaan istumiseen tuplakäskyn.

Estehyppy 8: Tässäkin istumiseen kaksi käskyä, sanoin ehkä hieman liian aikaisin.

Kokonaisvaikutus 7: Ihan ansaittu, mölisi vähän liikkeiden välillä ja teki jotenkin huolimattomasti, "vähän sinnepäin".

Kisojen jälkeen jäin miettimään, olisiko sittenkin pitänyt jättää ruokakuppi näyttämättä. Olisi ehkä keskittynyt enemmän ja tehnyt huolellisemmin - huonostihan se patoaa ja tietty kippo nostaa viettiä, mikä sitten näkyi kyllä suorituksessa. Saa nyt nähdä... Anyway, itse tulokseen olen tietty ihan tyytyväinen, mutta muuten suoritus oli kyllä aikamoisen laimea. Myös omat mokat jäivät kaivelemaan, miten ääliö voi ihminen olla!