Tänään treenattiin ekaa kertaa kisojen jälkeen, hienolla vireellä. Huomattavaa on muuten nykyään, että harjoitellessa koira nostaa itse tosi hyvin vietin! Jossain on siis ainakin edistytty, hieno homma.

Aloitettiin muutamalla ruudulla, ensimmäinen näyttönä ja loput menivätkin kuin vettä vaan. Vaatii vaan toistoja, että se oikea paikka takaosassa vahvistuu. Sitten tunnareita useampi kappale, yhtään täydellistä ei saatu, mutta joka kerta palautui oma. En puuttunut sähläykseen, vaan palkkasin ihan surutta. Toisinaan siis maistelee kapuloita, pari kertaa otti kyllä oman, mutta pudotti sen ja haisteli lisää. Uskon (ja toivon) näiden jäävän pois, kun saadaan tähänkin liikkeeseen varmuutta. Luoksetulojakin tehtiin molemmilla pysähdyksillä - heikolla menestyksellä, kissan mielestä oli huikean hauskaa juosta koiran vierellä ja häiritä sitä... Loppuun saatiin kuitenkin upeat ja täsmälliset stopit!
 

Kokonaisuudessaan meidän voittajaluokan liikkeet sujuvat nyt näin:

Paikallamakuu: Tässä ei ole mitään ongelmaa.

Seuraaminen: Ikuinen kompastuskivi. Tekee kyllä askelsiirtymät ja käännökset paikallaan hyvin, mutta kokeessa jostain syystä laamailee aina.

Liikkeestä istuminen: Sujuu, mutta tarvitsee vielä varmuutta.

Luoksetulo: Ihan nätti, vielä vaan pysähdyksiä nopeammiksi.

Ruutu: Hieno, mutta oikea paikka vaatii vielä vahvistelua. Loppuosakin pitäisi muistaa ottaa treeniin, sitä on tehty todella vähän!

Hyppynouto: Hyvä, ei huomauttamista.

Metallinouto: Huonohko ote, minkä takia hieman hidas, mutta laukassa kuitenkin. Ihan jees siis.

Tunnistusnouto: Tarvitsee paljon hiomista, mutta pääpiirteittäin toimii.

Kauko-ohjaus: Pitäisi tehdä enemmän pidemmältä matkalta, toisinaan etenee vielä.