Se on sitten tosiaankin kesä ja kärpäset, hyttyset, etanat sun muut ihastuttavat elukat. Näin muuten viime viikolla lenkillä ihan tajuttoman kokoisen etanan. Vuk käveli mokoman päältä edes huomaamatta sitä, hassu touhottaja... Anyway, multakin loppui peruskoulu ja syksyllä Joensuu kutsunee - vihdoinkin!

Vuksi onkin jo harjoitellut perusasentoa, 2on2off-agilitykontaktiasentoa sekä metallilusikan nostoa. Sivulletulosta se ei tajua vielä juuri mitään, käsiavuilla mennään. Kontakteja treenailtiin tukevalla sohvatyynyllä, eilen päivällä aloiteltiin ja illalla pikkulikka jo tarjoilikin hienosti. Olen muutenkin nyt vahvistellut sille naksuttimella toimintojen tarjoamista, maahanmenoakin tuntuu nyt läiskivän joka paikassa. Luoksetulohan tuolla on ollut melkein alusta asti tosi hyvin hanskassa, eikä siinä näy olevan ongelmia vieläkään - kop kop vaan... Torstaina käytiin kentälläkin katselemassa koiria ja ihmisiä, fiksu pentu ei taaskaan jaksanut pelätä kuin ensimmäiset 15 sekuntia ja sitten oltiinkin jo kaikkien kavereita. Leikki häiriössäkin hirmu hyvin, jees!

Nuga on nyt vietellyt rentoa elämää, mitä nyt pari ruutua ja iltaruoalla kaukoja tehnyt.

Ai niin joo - meidän kotisivut on heränneet henkiin, vaikkakin vielä kärsivät sisältövajeesta, mutta kokenevat muutoksia lähiaikoina. Blogiinkin saatiin uusi ulkoasu, siitä suurkiitokset Jennalle!