Pieni Vukkis aloitti juoksut! Mä en kestä, milloin siitä muka tuli niin iso? Neidin ajoitushan oli mahtava, ekat veritipat putoilivat muutama tunti Pellon tokokokeen jälkeen. Selkeästi pidätteli niin kauan, että saadaan ykköset haettua, hih! 

Juoksut napsahtivat muutenkin ihan sopivaan aikaan, pidetään nyt muutaman viikon tauko ohjatuista treeneistä ja katsellaan pikkuhiljaa voittajaluokan juttuja. Josko sitä vaikka jo kesällä kävisi tsekkaamassa miltä ne tuomarin silmään näyttää..? No joo, nämä nyt on vain suunnitelmia, tämän vuoden tokotavoitteethan on oikeastaan jo täytetty. BH-koetta mietin vähän toukokuulle, huhtikuussahan tuolle vasta tulee ikärajakin täyteen.

Selkeitä kevään merkkejä on muuten myös havaittu, nimittäin ekat pk-treenit! Me on suunnattu nyt pari kertaa maastoon tekemään viestiä. Hypno on hirmu pätevä menijä, Vukille on tehty vasta ihan alkeisjuttuja tosi lyhyellä matkalla. Viesti tuntuu kyllä kuitenkin olevan sille aika sopiva laji, sillä nopeahan se on kuin mikä ja rakastaa juoksemista. 

Ohessa muuten pari Vinnikan Maijan ottamaa kuvaa Pellosta. On se nätti likka kuvissakin!