Käytiin liitelemässä eilen ja tänään. Ai mikä agi-innostus? On vaan niin kiva treenata kun on lämmin ja ulkokenttäkin on sula! Kaavailin jo ekoja epiksiäkin tuohon ensi maanantaille, jos vaan saadaan osallistua medeihin vaikka kisan ulkopuolisina, kun en ole vielä rimoja lähellekään maxikorkeutta nostanut muutamia yksittäisiä hyppyjä lukuunottamatta.

Eilen tehtiin pientä radanpätkää sekä yksittäisinä esteinä rengasta, A:ta, puomia ja uutena juttuna keinua. Keinu olikin ihan hilveän pelottava ja sitä piti toki sitten vähän kauhistella, kuten myös tänään. Kävellenhän se sen menee, nyt pidetään taukoa muutama päivä ja annetaan jutun hautua pienen aussien päässä, varmaan seuraavalla kerralla saadaan jo vähän vauhtiakin mukaan. Muut kontaktiesteet sujui upeasti, samoin rengas.

Ohessa olevan piirroksen mukaan siis tehtiin muutaman esteen rataa. Parhaiten tuntui toimivan valssi välillä 1-2, takaaleikkaus 2-3, valssi 3-4 ja sylkkäri 4-5. Vuk on tykki ja minä hidas, so simple, mutta tämä pätkä saatiin toimimaan kyllä hurjan hyvin.

Tämänpäiväisissä treeneissä otettiin pääasiassa keppejä, jotka oli siirretty ulos. Tehtiin pari sarjaa, molemmissa varmaan parisenkymmentä toistoa, kuja oli leveimmillään about 40 cm ja kapeimmillaan ehkä 20 cm. 90° asteen kulma ja siitä jyrkemmät tuntuivat olevan vaikeita, mutta nekin saatiin sujumaan paremmin, kun laitoin toiseen väliin tielle hyppysiivekkeet "ohjureiksi". Muuten vauhti on tosi jees ja hakee tosi hienosti kepeille kaukaakin mun sijainnista tai liikkeestä huolimatta. Hyvä pikkurotta!

Kepittelyjen lisäksi otettiin jotain juoksupätkiä, nämä oli - yllätys, yllätys - kivoja kaikessa helppoudessaan. On se vaan aika tykki aksapiski!