Vuodatus vähän temppuilee ja poistikin pitkän tekstin, jonka kirjoitin viime viikolla - kyllä ketutti! Tosiaan, näin lyhyesti, käytiin kaverini luona Haminassa, jossa vieteltiin hyvinkin rentoa elämää. Käytiin sentään agiliitämässä ja tokoiltiinkin vähän, kaikki oikein jees. Muutenkin on nyt otettu jonkin verran tokoa, tasaisen hyvää suoritusta on ollut.

Paitsi, että nyt, kun viimein on saatu sitä vauhtia ja virettä tokoliikkeisiin, niin Ännä alkaa vuotaa ja kehitellä itselleen piippausongelmaa. Tätä esiintyy vain paikallamakuussa ja harvoin liikkeiden välilläkin. Paikallaolosta koetan saada tätä pois ihan vaan hakemalla lisää varmuutta, eli tekemällä enemmän makuita suuremman häiriön alaisena.

Eilen käytiinkin ottamassa juurikin näitä paikallaoloja Kiteen keskustassa. Aika vähän Nuga otti häikkää, mutta pysyi kuitenkin ja levottomuuskin kaikkosi loppua kohden. Ei oikein leikkinyt kunnolla, huono homma! Tänään muhun iski sitten pienoinen kuume, mutta otin kuitenkin muutaman luoksarin eka sisällä ja sitten ulkona (pysäytyksiä). Sisällä saatiin muutama tosi hyvä ja terävä, ulkona oli vähän löysempiä. Epäilen, että pimeys vaikutti jonkin verran, kun ei nähnyt lentävää palkkaa kunnolla. Yhtään kokonaista en ottanut, hiotaan nyt vaan tuota stoppitekniikkaa.

Näistä kuvista muuten kiitos Marialle! Maaliskuussa olisi Purinalla tokokoe, sinne siis, jos vaan mahdutaan mukaan. Ja huhtikuun lopulla Riksussa, sielläkin olisi kiva päästä käymään, mikäli kyydit järjestyy!

- Mira & Nuunuu