Edellisessä postauksessa mainitsinkin pikaisesti, että vaihdettiin kujat verkkoihin ja hyvin pelittää. Käytiin eilen tekemässä uusi setti keppejä ja oli niin makea fiilis, että oli pakko tulla hehkuttamaan niitä vielä erikseen. Muutaman toiston sain videollekin. Tyyli ja varmuus paranee nopeasti loppua kohden ja tykkään kovasti, kun Vuk pitää päänsä luonnostaan matalalla.

Vaikka ennen niin vannoin kujien nimeen, on kyllä pakko myöntää, että verkot sopivat Vukille vaan älyttömän paljon paremmin. Toki kun pohjaa on tehty jo jonkin verran kujilla, idea pureutui mieleen nopeammin, mutta silti on kyllä saatu ihan huikeaa edistystä nyt näillä kahdella noin vartin mittaisella treenillä. Pystyn lähettämään Vukin lähestulkoon mistä kulmasta ja miltä etäisyydeltä tahansa ja se pujottelee täysin itsenäisesti välittämättä mun liikkumisesta tai sijoittumisesta. Siis sairaan hyvä! 

Lopputreenistä uskaltauduin jo ottamaan muutamasta välistä verkkoja poiskin, eikä tuo varmaan edes huomannut. Mielessä kävi, että tulikohan nyt ahnehdittua liikaa, mutta tulin siihen tulokseen, että kun kriteeri tai liike ei varsinaisesti kuitenkaan muutu, niin miksipä ei, niin kauan kun virheitä ei tule. Eikö? Alussa ja lopussa pidän kuitenkin verkkoja vielä pidemmän aikaa, luulen, että ne on pikkuketulle ne vaikeimmat paikat. Toistoja ja varmuutta vaan, niin kohtahan meillä on valmiit kepit!