Ja jälleen on tullut aika ruotia kulunut vuosi, sekä iskeä kylmät faktat pöytään. Saavutettiinko tavoitteet, vai pissittiinkö pahasti?

Itseasiassa - vuosi 2009 oli etenkin tokon kannalta hieno. Alkukeväästä käytiin vihdoin hakemassa ALO1 ja syksyllä, pieleen menneiden nuorten SM-kisojen jälkeen, iskettiin sitten kynsin hampain kiinni myös AVO1-tulokseen. Näiltä osin päämäärät siis täytettiin, jopa hieman yli odotusten, avoimen ykkösenhän määrittelin itse lähinnä toiveeksi. Agilityn suhteen päätettiin tärkeimmäksi keinukammosta pääsy, mikä myöskin toteutui. Vieraat esteet ujostuttavat yhä, mutta eiköhän se siitä, kunhan likka saa vähän kokemusta. Virallisiin startteihin saakka ei kuitenkaan edetty, yhdet epikset käytiin mainioin tuloksin, kaksi nollarataa ykkös- ja kolmossijoituksin. Lisäksi kaipasimme myös kunnon hakuryhmään, ja syyskaudella käytiinkin vetelemässä useammatkin mahtavat treenit tutussa porukassa. Ilmaisu lähti hyvin etenemään, tästä lienee sitten keväämmällä mukava jatkaa. 

Entä sitten ensi vuosi?

TAVOITTEET 2010

  • toko: TK2
  • agility: estevarmuutta, epiksiä, mahd. virallisiin
  • haku: varmuutta ilmaisuun
  • plus luustokuvaukset (lonkat ja kyynärät) sekä silmäpeilaus

Ja jos se paljon puhuttu pentukin sitten tosiaan taloon astelisi, toisi se jo mukanaan ihan uusia suunnitelmia ja tavoitteita...