Jaså, se on taas unohtunut tämä päivittely. Netti oli jälleen kerran muutaman päivän poissa käytöstä kun armas mokkula päätti hajota, mutta nytpä ollaan linjoilla taas.

Ollaan käyty juoksemassa viestiä, pomppimassa agilityä ja hinkkaamassa tokoa. Viestistä en muista muuta kuin sen, että hyvä se oli! Vuk juoksi hirmuisella raivolla suht pitkän matkan, eikä ollut enää tietoakaan taannoisesta epäröinnistä, vaikka näköyhteyttä ei ollut. Agility on sujunut vähän niin ja näin, jokaisesta treenistä löytyy aina jotain hyvää, mutta myös jotain huonoa. Tokossa ollaan ylläpidetty liikkeitä, opeteltu ohjatun suuntia ja palattu kaukoissa taaksepäin (kuten odotettavissa oli) ja saatu nyt ihan huimaa edistystä.

Edellisen kerran käytiin hallilla keskiviikkoiltana, ohjelmassa oli pienet aksat ja lopuksi pienet tokot, vähän ohjattua ja niitä kaukoja. Tehtiin siis ylläolevaa rataa ilman tuota hämäysputkea. Kiva pieni tekniikkapätkä vaikeilla kepeillä. Hankalinta oli jostain kumman syystä punaisen radan kepit, Vuk haki monta kertaa kolmanteen väliin... Näitä pitää siis ottaa lisää. Muuten ei ollut mitään hirveitä vaikeuksia, punaista nelostakin saatiin kyllä ottaa jokunen toisto eri tavoin, ennen kuin se alkoi sujua. Kokeilin myös muutama erilaista variaatiota noilla viimeisillä hypyillä. Näistä pätkistä löytyy vähän videomatskuakin:

Ohjatussa noudossa ei mitään sen kummempaa, etenee hitaasti ja varmasti. Mutta kaukoihin olen todella tyytyväinen, Vuk on oppinut patoamaan ihan tajuttoman hyvin ja keskittyy jotenkin aivan uudella tavalla niihin vaihtoihin. Mun täytyy vaan itse muistaa pysyä ihan viileänä lapamatona (myös kokeessa!), ettei mene taas sähläämiseksi!