Käytiin tuossa viikonloppuna Pellon luksushallilla treenaamassa. Aluksi tehtiin vähän tokoa, luoksareita, seuraamista ja ruutuja sekä lopuksi paikallamakuu. Näissä ei mitään sen kummempaa pohdittavaa, ruudun kanssa takkuiltiin vähän, mutta katsoo nyt miten tuo uusi metodi lähtee toimimaan.

Tokottelujen jälkeen päästiin tekemään vielä agiliitoa yhden lyhyen radanpätkän kera, josta varioitiin sitten vielä erilaisia versioita. Rimat taisi olla 30 cm korkeudessa.

Otettiin tosiaan myös putken toista päätä, takaakiertoja esteillä 4-6 sekä ihan vaan täysillä eteenpäin paahtamista (oli siinä oikeasti pointtikin, irtoaminen). Vuk on vaan ihan huippukiva! Tykkään hurjasti siitä, että se lukitsee seuraavat esteet itse, jos mä urpoilen enkä ehdi ohjaamaan sitä. Tiedän, että tulen kyllä vielä joskus kisoissa kiroamaan sitä useampaankin otteeseen... 

Meidän vuoron jälkeen tehtiin sivussa vielä A-estettä ekaa kertaa. Vuupi oli heti kuin vanha tekijä, otti kontaktitkin ekasta toistosta lähtien ihan priimasti. Pätevä pikkuinen.