Kentällä on käyty nyt pari kertaa ja makkari-/olkkaritokoja on toki myös tehty.

Ulkona pääpaino on ollut ohjatulla noudolla ja ruudulla, joiden suuntia on ahkerasti harjoiteltu ja ketjuteltu liikkeitä kokonaisiksi. Merkki on kovin hieno, vähän vielä oudoksuu erilaisia merkkejä (erityisesti matalia), mutta vauhti ja rintamasuunta on hienoja. Olen siis opettanut merkin siten, että Vuk menee merkin taakse suoraan. Nouto on viimeisimmän treenin perusteella hyvällä mallilla (en uskaltanut ottaa enempää kuin yhden toiston per suunta, kun meni niin hienosti!), samoin ruutu. Ruutua tehtiin nyt ekaa kertaa kokonaisena ja se oli Vukista vähän hämmentävää, se on niin vahvasti ehdollistunut siihen, että ruutu on aina edessä ja nyt se olikin ihan väärässä suunnassa. Näppärästi se kuitenkin hoksasi asian heti kun tokalla toistolla pääsin sen palkkaamaan. Joku fiksumpi olisi malttanut tehdä tuota osissa kauemmin, mutta minäpä kaikessa kärsivällisyydessäni tein sitten näin, onneksi koira kaikesta huolimatta päästi mut kuin paskan ohjaajan veräjästä...

Lisäksi tehtiin zetan asentoja, niissä oli vähän ongelmaa käskyjen erotteluissa, mutta loppua kohti selkeästi parani kun malttoi kuunnella. Tekniikat hyvät, seisomista piti vähän muistutella. Luoksetulossa Vuk sen sijaan olikin ihan pihalla, pysähtyi superhuonosti enkä jaksanut sitä kauaa edes hinkata, ei se kuitenkaan yleensä noin huono ole. Katsotaan ensi kerralla uudestaan. Kaukoja yksi setti, ei tehnyt alussa hyvin ja otin kerran alusta, jolloin skarppasi. Lopuksi yksi hyvä tunnari.

Sisällä on työstetty zetan asentojen lisäksi kaukoja (kaukojumppaa ja muutaman kerran kokonaisia sarjoja lyhyeltä matkalta) sekä noudon luovutuksia. Noutoja siis siten, että mun rintamasuunnasta huolimatta palautuksessa täytyy tulla suoraan, eli annan kapulan koiralle ja käännyn johonkin pois päin. Nämä on olleet älyttömän tehokkaita treenejä ja Vuk hoksasi idean tosi nopeasti.