1246829541_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otettiin Mantun ja shelttiuros Jessen kanssa vähän tokoa. Näin iltaisin on kiva treenailla, sillä ei ole enää niin kuuma, helteellähän Nugs ei oikein jaksa mitään.

Ännä nosti taas heti tosi hienon vireen, mä en tiedä, mikä juuri tässä kentässä sitä niin kovin viehättää. Otin vähän tarjoamisseuraamista, joka olikin oikein nättiä, ajoittain mukavan tiivistäkin. Lisäksi peruuttelua ja sivuaskelia, jopa vasemmalle sujui hienosti! Luoksetulon pysäytyksetkin oli ihan perushyviä, samoin läpijuoksut, ei ennakoinut yhtään.

Pieniä voittajaluokan kakeja, ihan lyhyeltä matkalla, takajalkojen asentoja vahvistellen. Näissä on vielä epävarmuutta, mutta hiljaa hyvä tulee. Tehtiin lyhyt paikallamakuukin, piilossa tietty. Se oli myöskin ihan kymppi!

Liikkeiden välillä jauhettiin agikeppejä, joissa oli nyt yllättävän paljon ongelmia, johtuen varmaankin kummallisista väleistä... Mä olen ottanut viime aikoina vain vajaalla sarjalla (kuudella kepillä), pitää nyt joku päivä harjoitella ihan oikeaakin, ettei totu liiaksi tähän lyhyeen treeniin.

Huomenna lähdetään sitten Kymenläänin kennelpiirin leirille, saapa nähdä, millaisin eväin sieltä palaillaan! Ja viimevuotisesta kuvasta tosiaan kiitokset jälleen kerran Marialle.

- Mira & Porkkana