Eilisistä Joensuun epävirallisista on palailtu, mukaan haettiin ykköstulos pistein 186,5. Tällä sijoituttiin kakkosiksi. Arvostelu oli kyllä hurjan löysää! Tässä osasuoritukset kera koottujen selitysten:

Paikallamakuu 10: No problem.

Seuraaminen 7,5: Ihan hirveää menoa! Jo kehään mennessä räksytti, eikä meinannut edes tulla sivulle. Kontakti putoili ja täyskäännöksissä haahuili, sain sitten heitellä ylimääräisiä käskyjäkin. 

Liikkeestä maahanmeno 9,5: Rumaa seuraamista, mutta putosi maahan ihan hyvin, joskin hitaasti.

Luoksetulo 10: Jes! Upea, mä olen niin tyytyväinen.

Liikkeestä seisominen 8,5: Jälleen kerran karmea valmisteleva osuus ja pysähtyminenkin oli tosi löysä. Ei ilmeisesti kuullut käskyä kunnolla tai jotain.

Nouto 9: Muuten hyvä, mutta hidasteli aluksi tuonnissa.

Kauko-ohjaus 10: Ihan hyvät, ihmetteli liikkuria.

Hyppy 9,5: Tämä oli musta tosi näpsäkkä, en tiedä mistä puolikas putosi. Olisiko ottanut siitä, että meni aika vinoon esteen toiselle puolelle? Who knows.

Kokonaisvaikutus 8,5: Mä olisin antanut varmaankin nollan, sen verran kamalaa räksytystä saatiin kuunnella jokaikisen liikkeen välissä..

Vire oli huipussaan ja meni kyllä turhankin korkealle. Olen mietiskellyt tätä vuotamista (kiitos Aijalle, joka sai mut ajattelemaan muitakin vaihtoehtoja!), ettei se ehkä johdukaan hermoista. Ehkä se ei vain osaa padota yhtään, tai sitten se ei tiedä tekevänsä väärin räksyttäessään. Enhän ole kieltänyt sitä lainkaan, lapasena kun neidin fiilis tippuu heti. 

Jokatapauksessa, tänään tehtiinkin hiljaisuustreeniä. Aluksi reagoin haukkumiseen pysähtymällä ja katselemalla ihan muualle, osoittaen, että tuolla tavalla ei saavuta yhtään mitään. Sitten aloin ihan rohkeasti kieltämään koiraa huutamisesta, mikä tuottikin tulosta nopeasti. Lyhyitä pätkiä seuraamista ja välillä vapautuksia kupille. Nämä olikin tosi nättejä, käännöksetkin alkavat olla hienoja ja teräviä. Kokonainen luoksarikin oli hyvä. Samoin AVO-kakeista. Molemmista vapautin syömään. Sitten vähän kiertelyä ja stoppeja, sekä seuraamisia, kaikki olivatkin upeita. Taitava Nugsi!