Viime viikolla käytiin Hypnon astutusreissun ohessa tekemässä Carpathian Forest -porukan kanssa pieni esineruutu- ja viestitreeni. Esineet olivat tällä kertaa neidiltä ihan hukassa - liekö mikään ihmekään, vuoden toinen treeni kun vasta oli ja tehtiin lyhyelle nurmialueelle, ei siis metsään - mutta saatiin lopulta pelittämään jotenkuten. Viestipätkä oli lyhyt ja erittäin nätti, pitäisi kai siinäkin pikkuhiljaa taas vähän edetä.

Viikonloppuna paneuduttiin esine-etsintöihin uudelleen, tallattiin about 50 m x 20 m alue ja kaksi esinettä (muovipullo ja joku vaahtomuovipullopidikejuttu) vietiin koiran nähden kolmesti. Ekassa setissä oli vaikeuksia löytää toinen pullo, mutta nousihan sekin sitten, kun vähän ohjasin. Vukillahan on ollut vaikeuksia ennenkin sen toisen esineen kanssa, sillä ei riitä usko, että ruudussa voi muka olla useampikin esine. Toinen setti oli vähän parempi ja kolmas upea, ihan huikea edistys yhden treenin aikana! Just näin, jättebra!

Tokoja on tehty säännöllisen epäsäännöllisesti aika paljon, lauantaina sitten SM-koitoksiin... Luoksarin stoppi on tällä hetkellä hirveä, pitäisi yrittää nyt hinkata siitä muutamassa päivässä kelvollinen. Muut liikkeet sujuu ihan jees. Eilisten treenien jälkeen tein myös ihan pienet aksat, pelkkiä kontakteja otettiin. Nyt tehtiin keinua pitkän tauon jälkeen, ja ai että, se oli superhyvä! Ei jälkiäkään mistään jännittelystä, huippuaussie.