Huomasin tässä, etten ole viitsinyt lisätä edes kuvia pariin edelliseen kirjoitukseen. Enkä kyllä tähänkään. Ehkä joskus, kun ehtii... Tämähän näyttää kyllä tosi tylsältä ilman fotoja, mutta koettakaa kestää näitä perustreeniraportteja, mua itseäni vartenhan ne vain pääasiassa ovat.

Treenattu on ahkerasti lähes päivittäin, mutten ole saanut aikaiseksi kirjoitella niistä blogiin. Tänään kuitenkin harjoiteltiin jo aamupäivällä ja ajattelin vähän päivitellä tätäkin. Tutuksi tulleeseen tapaan iskin ruokakupin pihaan ja kauempana tehtiin aluksi seuraamista, pääasiassa vasemmalle käännöksiä liikkeestä ja paikaltaan. Aluksi mistään ei tullut mitään ja Ännä pysähtyi koko ajan nuolemaan perspuoltaan. Olisivatkohan anaalirauhaset tyhjennystä vailla? Pitänee tarkkailla tilannetta. Hetken päästä se kuitenkin rauhoittui, mutta possuili käännöksiä silti rankasti. Imuttelin siinä sitten vähän pientä ympyrää, löytyihän se oikea paikka ja kontakti sitten. Parin onnistuneen jälkeen tehtiin luoksetuloa, joka olikin heti ekalla oikein nätti, huolimatta sunnuntaisesta sähläyksestä. Tästä sitten vapautin suoraan syömään.

Viikonloppuna olisi tokoepikset Joensuussa, sinne todennäköisesti mennään kokeilemaan loppukuppia ekaa kertaa kisatilanteessa. Saa nähdä, miten meidän käy.