Nyt onkin pidetty hiljaiseloa treenien suhteen, pieni tauko lienee ihan paikallaan kaikenmoisten joulukiireiden keskellä. Tänään tehtiin kuitenkin suht lyhyet viettiharkat pihassa, kun neidillä tuntui olevan ylimääräistä virtaa vielä illalla.

Ensin koemainen seuraamiskaavio, T-kirjaimen mallinen, tosin viimeinen suora venähti pitkäksi, kun tein loppuun juoksuosuuden. Tämä sujui hienosti, vire oli tosiaan korkea ja tarkkuus sitten kärsi siitä hieman, mutten kuitenkaan korjannut. Palkkasin jes-sanalla ja hurjilla kehuilla, eli myös laumavietin kautta. "Jes" on tuolle ehdollistettu viettiä nostavaan palkkaan, toimii nykyään tosi hyvin. Tästä jatkoin luoksetulolla, joka oli muuten hieno, mutta valui vähän pysähdyksessä (josta laitoin sitten peruuttamaan vähän matkaa taaksepäin samalla käsimerkillä, joka siis toimii stoppikäskynäkin), vaikka kutsuin matalalla äänensävyllä. Näin räjähtävän innostuneena se ei kuitenkaan juurikaan auttanut, vaan ampui alkuosuuteen ihan liian lujaa. Toisella kerralla toimi kuitenkin hyvin.

Tätä on nyt tapahtunut useamman kerran, että N tekee hyvän stopin vasta uusinnalla. Pitää kiinnittää huomiota ja puuttua asiaan, jos se nyt oikeasti on ottanut tuon tavakseen. Anyway, palkkasin jälleen alkuun kehuin ja sitten kaivettiin motsku esiin. Patukka olikin superjuttu ja siitä taisteltiin hurjasti. Loppuun tein vielä lyhyen seuraamisen, hienoa settiä ja namia naamaan. Ihan viimeiseksi tietysti vielä loppuleikki. Upea treeni, tykkään tuosta ilmeestä!